Interieuradvies Melchior Interieur

Advies

Je droomhuis gekocht, of die lang gewenste verbouwing gaat nu eindelijk gebeuren? Dan komen er 1000 en 1 dingen op je af. Voor je eigen huis doe je overal inspiratie op en je weet uiteindelijk wat je wel en niet leuk vindt. Maar hoe kun je dit nu vertalen naar je eigen interieur? De keuzes lijken oneindig en het is vaak lastig om tot de juiste combinatie te komen. Melchior Interieur kan hierbij helpen. Samen gaan we er rustig voor zitten en werken vervolgens stap voor stap naar het mooiste eindresultaat. Dit gaan we niet ingewikkelder maken dan het is. We komen vrij snel tot de kern, waardoor (hoge) kosten en lange doorlooptijden niet aan de orde zijn.

Laagdrempelig

Bij Melchior Interieur vinden we het superleuk om er samen goed voor te gaan zitten en begrijpen wij dat een advies vrijblijvend moet zijn. Je bent dan ook verplicht tot niets. Ook worden er geen kosten berekend, ons advies is gratis. Voor een afspraak ruimen wij 2 uur in. Stuur ons een bericht en geef gelijk aan welke showroom de voorkeur heeft, je bent van harte welkom!

Advies nodig?

Wilt u meer informatie over een product of ons advies?
Gebruik onderstaand formulier en maak een afspraak.

De beschikbare slots zijn gebaseerd op Amsterdamse tijd. Een afspraak kan maximaal 4 uur van te voren te geboekt worden. Bij afspraken binnen 4 uur graag telefonisch contact opnemen.
Uploaden is voor plattegrond, foto’s en/of andere relevante documenten die kunnen ondersteunen bij ons advies. Toegestane bestandtypes:png jpg jpeg pdf