Melchior Interieur

 

NIEUW Melchior Interieur Den Bosch!

Melchior Interieur dé woonwinkel van Nederland, wordt al decennialang gewaardeerd vanwege de eigentijdse & stijlvolle uitstraling. De kracht zit in de juiste mix van meubelen en woonaccessoires; dit zorgt voor een fantastische collectie boordevol sfeer. Het aanbod in onze showrooms wordt grotendeels bepaald door het bezoeken van de beste (inter)nationale beurzen. Maar we onderscheiden ons vooral door eigen ontwerp & productie. Dit zorgt er namelijk voor dat we onze inspiratie kunnen vertalen naar de mooiste meubelen. Het resultaat zit 'm in het detail; daarom besteden wij veel aandacht aan het finetunen van onze collectie.

Mocht je hier een bijdrage aan willen leveren? Wij staan altijd open voor vernieuwing en suggesties!

Amstelveen

Deze locatie is in 2015 onder architectuur gebouwd met een prachtig resultaat. Ondanks de nieuwbouw is het gelukt de showroom de juiste warme sfeer mee te geven die zo typerend is voor Melchior Interieur. 

We tonen de meest actuele mix van meubelen, verlichting, vloerkleden & accessoires. Vanwege de goed gekozen indeling zijn er diverse stijhoeken terug te vinden. Een broeinest van inspiratie! 

Interieurwinkel Melchior Interieur is makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam, zit tussen Co van der Horst & De Troubadour in Amstelveen. Gratis voor de deur parkeren. 

Den Haag

In het centrum van Den Haag, tegenover Paleis Noordeinde zit Melchior Interieur in een monumentaal pand van 2 verdiepingen. Hoge plafonds en diverse stijlkamers zorgen ervoor dat de ruimtes gevuld zijn met de allerleukste items op het gebied van interieur. Dit is de ideale plek om inspiratie op te doen! De weekeinden zijn over het algemeen behoorlijk druk, dus als je onze onverdeelde aandacht wilt, maak dan een afspraak met een adviseur of bezoek ons op weekdagen.

Betaald parkeren op 50 meter in parkeergarage Noordeinde. 

Interieurwinkel Amstelveen Den Haag

Melchior Interieur helpt je graag verder

We helpen je graag met een compleet advies, maar ook juist voor dat éne item om je interieur mee af te maken. Onze adviseurs zorgen ervoor dat je eigen identiteit terugkomt in je uiteindelijke keuzes. Wij zullen dan ook alle tijd nemen om je woonwensen te vertalen naar een waanzinnig resultaat. Om zeker te zijn van onze onverdeelde aandacht, verzoeken we je contact op te nemen voor een afspraak. Dan gaan we er samen rustig voor zitten. Veel plezier online, laat je inspireren door onze site; wij heten je daarna graag welkom in de showroom!