Bolia by Melchior Interieur

Bolia is een ongekend succesverhaal; nieuw Scandinavisch design met een prachtige mix van ontwerp en materiaalgebruik. Het concept rolt zich razendsnel wereldwijd uit en Melchior Interieur is benaderd om hier onderdeel van uit te maken. Wij hebben in Amstelveen en Den Bosch een selectie gepresenteerd waar wij ontzettend enthousiast over zijn, terwijl de volledige collectie ook in Den Haag te bestellen is. ALLE Bolia aanbiedingen zijn ook altijd bij Melchior Interieur van toepassing.
Bekijk

Linie Design

Melchior Interieur heeft al ruim 10 jaar een intensieve relatie met het Deense merk Linie Design. Vernieuwend, stijlvol en kwalitatief; simpelweg het beste wat Scandinavie op karpetgebied te bieden heeft. Een ongelooflijk uitgebreide collectie met een grote diversiteit aan stijlen. Het lukt ons daarom altijd het juiste kleed voor in jouw kamer uit te zoeken. De nieuwste collecties zijn onlangs toegevoegd in onze showrooms, kom langs om deze in het echt te bewonderen!
Bekijk

Deens design & comfort: August

Met model August is het gelukt om Italiaanse esthetiek, Scandinavische innovatie en Deense designwaarden te combineren tot een fantastisch geheel. Z'n harde schild aan de buitenzijde met z'n ultiem comfortabele kussens aan de binnenzijde zijn een fantastische combinatie. Leverbaar in zeer veel stoffen en verschillende onderstellen. Voor nog meer relax-vermogen kun je de bijpassende hocker bestellen en je nieuwe favoriete plek in huis is een feit.
Bekijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus ultricies leo, non aliquam nulla ornare in. Nulla vel lectus lorem. Donec metus turpis, porta in sapien id, hendrerit aliquam.