Bolia by Melchior Interieur

Bolia is een ongekend succesverhaal; nieuw Scandinavisch design met een prachtige mix van ontwerp en materiaalgebruik. Het concept rolt zich razendsnel wereldwijd uit en Melchior Interieur is benaderd om hier onderdeel van uit te maken. Wij hebben in Amstelveen een selectie gepresenteerd , terwijl de volledige collectie ook in Den Haag en Den Bosch te bestellen is. ALLE Bolia aanbiedingen zijn ook altijd bij Melchior Interieur van toepassing.
Bekijk

Linie Design | Deense kledencollectie

Melchior Interieur heeft al ruim 10 jaar een intensieve relatie met het Deense merk Linie Design. Vernieuwend, stijlvol en kwalitatief; simpelweg het beste wat Scandinavie op karpetgebied te bieden heeft. Een ongelooflijk uitgebreideĀ collectie met een grote diversiteit aan stijlen. Al onze showrooms hebben een zeer grote selectie kleden met kleursamples. Het lukt ons daarom altijd het juiste kleed voor jouw ruimte uit te zoeken.
Bekijk

DCW Editions - Paris

DCW Editions is een producent van prachtige objecten. Verlichting die is ontworpen waarbij de totale collectie altijd 3 dingen gemeen heeft: ze zijn goed doordacht, goed ontworpen en goed gemaakt. In ons nieuwe filiaal in Den Bosch zijn wij gestart met de volgende series: Mantis, Acrobats & Respiro. Bekijk hun volledige collectie online of loop bij ons binnen, we laten je graag zien waar wij zo enthousiast over zijn!
Bekijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus ultricies leo, non aliquam nulla ornare in. Nulla vel lectus lorem. Donec metus turpis, porta in sapien id, hendrerit aliquam.